Toate comenzile tale într-un singur loc

#1 Romanian App for tracking

 

Acum nu mai este nevoie să-ți iei liber o zi întreagă ca să-ți primești coletul la timp. Știi ce se întâmplă cu coletul tău, în fiecare moment după plasarea comenzii.

Descarcă prima și singura aplicație din România în care îți urmărești toate comenzile online, indiferent de magazinul de la care ai cumpărat.

Disponibil pe:

RO_GooglePlay_ABF_DownloadBtn
RO_AppleStore_ABF_DownloadBtn
Beige Minimalist Phone Mockup Email Newsletter (6)
O aplicație care-ți face viața mai ușoară

Ce ai de câștigat?

Shopping made easy

Comanzi orice vrei, de oriunde vrei, apoi știi mereu ce se întâmplă cu comanda ta. Opțiuni de plată alese, notificări live, timpi de livrare.

Totul în timp real

Mai mult decât actualizări obișnuite ale comenzilor. Primești notificări gratuite, în timp real, despre orice modificări în procesul de livrare.

Doar câteva secunde

Atât îți va lua să descarci aplicația și să te înregistrezi gratuit. Rămâi logat în cont, iar noi îți vom adăuga automat AWB-urile.

Pune totul în ordine

Vrei să-ți amintești de unde ți-ai luat perechea aia cool de adidași, vara trecută? Caută în lista de comenzi arhivate, după un simplu keyword.

Dezvoltat de Postis

Prima platformă de management integrat a livrărilor din România, soluție folosită de brand-uri precum IKEA, Auchan, Elefant, Carrefour.

Funcționalități noi

Care evoluează în timp cu nevoile tale. Stai aproape și testează noile funcționalități pentru o experiență de livrare completă.

Bazat pe încredere

Interacționează cu ușurință pe toata durata procesului de livrare, cât și cel de post-livrare (retur, servicii instalare, feedback).

Adio frustrări

Rating, feedback, live chat. Acum ai șansa să vorbești despre toate lucrurile care ți-au plăcut sau te-au deranjat în procesul de livrare.

“M-am bucurat să văd că cineva s-a gândit să rezolve o problemă cu care mă luptam demult - cum și când să fiu acasă pentru a mă asigura că-mi primesc comenzile la timp, în siguranță.”

“O aplicație simplă, ușor de folosit, care face ordine în toate comenzile pe care le plasezi. Ador zona care-mi amintește despre tipul de plată. Evit situații neplăcute în care nu am bani scoși ca să achit.”

“Parcely construiește un nou canal de comunicare între retaileri și consumatori. Consumatorii știu mereu unde și când se află comenzilor lor, lucru care contribuie activ la dezvoltarea încrederii de brand.”

Descoperă beneficiile Parcely pentru afacerea ta

Ești retailer?

BRANDING

Activează un nou canal de comunicare între tine și clienții tăi. Live status updates, identitate brand & personalizare comenzi.

AUTOMATIZARE

Îți optimizezi livrările, în timp ce îmbogățești experiența de shopping. Adaugi date și trimite update-uri de livrare automat.

FEEDBACK

Cumpărătorii tăi pot oferi feedback & rating despre fiecare livrare, ca tu să îmbunătățești activ calitatea serviciilor click-to-door.

FAQ

Vrei să știi mai mult?

Cu ce mă ajută Parcely?

Urmărești toate comenzile pe care le-ai plasat și sunt în drum spre tine, indiferent de magazin, curier sau zonă geografică. Primești notificări în timp real despre progresul livrării tale și ai acces rapid la toate informațiile de care ai nevoie: sumă și metodă de plată, interval predictibil de livrare & contact curier.

Pot urmări orice comandă, indiferent de comerciantul ales?

Simplu spus: da. Pentru cele mai multe AWB-uri vom putea sa-ti oferim informațiile esențiale de urmărire a livrărilor tale. In plus, pentru comenzile de la magazinele partenere Postis, vei putea interacționa in timp real cu acestea

Ce beneficii am dacă mă înregistrez?

Dacă alegi să-ți faci cont gratuit, ai acces la opțiuni suplimentare, precum și la informațiile detaliate cu privire la adresa de livrare și valoare ramburs. În plus, AWB-urile pentru comenzile tale noi (de la magazinele partenere Postis) vor fi adăugate automat în contul tău, imediat după plasarea comenzii. Ai acces la toate acestea, în orice moment, de pe orice dispozitiv, printr-un simplu login în contul tău Parcely.

Câte livrări pot urmări simultan?

După ce te-ai înregistrat, vei putea adăuga oricâte comenzi îți dorești. Nu uita că îți poți face cont gratuit în doar câteva click-uri.

Care sunt curierii pentru care primesc notificări?

Parcely înglobează și transmite actualizări despre comenzile livrate prin FAN Courier, Cargus, Sameday și DPD, ceea ce înseamnă aproximativ 90% dintre comenzile livrate în România. Lista curierilor crește în fiecare săptămână și te vom ține la curent cu fiecare modificare apărută.

track_that_app__1_-removebg-preview
#OrderBeyondOrders

Știi mereu unde este comanda ta

Ținem la bucuria shopping-ului online. Cu Parcely, urmărești în timp real toate comenzile tale, de la orice retailer, prin orice curier.

Vezi cum e pentru tine. Descarcă Parcely by Postis gratuit din: